novini.mk
 

Идивиди

Најдоброто од Бред на филмското платно

2016-09-25 10:01:33 - Идивиди
Како Анџелина, така и Бред Пит во моментов е топ тема во медиумите поради веста за разводот.Актерот и сопругата Џоли се наоѓаат во ужасен период од приватниот живот. Караницата меѓу Пит  и е...

Премалку и премногу сон може да придонесат за срцеви проблеми

2016-09-25 10:01:31 - Идивиди
Инсомнијата (несоницата) и прекумерното спиење подеднакво може да го зголемат ризикот од појава на срцеви проблеми, објави Асоцијацијата „Здраво срце“ од Америка. Малкуте часови на сон, обич...

AI Amelia – Siri со докторат по психологија

2016-09-25 10:01:28 - Идивиди
Лондонската област Enfield ја „најмила“ вештачката интелигенција Amelia да ги превземе задачите за услужување на жителите. Развиена од IPSoft, Amelia е когнитивен агент способен за автоматиз...

Од стари графити до нов накит

2016-09-25 10:01:25 - Идивиди
Ејми Петерсон и Дајана Расел моментално работат и живеат во Детроит. Тие се преселиле во овој град кога почнале да работат на ново работно место и навистина се зближиле со заедничкото хоби, ...

Најубаво се чувствувам во моето доџо со каратистите

2016-09-25 09:35:16 - Идивиди
ЗОШТО ТРЕБА ДА ТРЕНИРАТЕ КАРАТЕ?Дали некогаш сте размислиле да тренирате карате и зошто некои луѓе ја избираат токму таа вештина? Според каратистите, каратето не само што го зајакнува телото...

Супер филмови од кариерата на Анџелина Џоли

2016-09-25 09:35:13 - Идивиди
Анџелина Џоли моментално се наоѓа во нова бракоразводна постапка.Таа покрена барање за развод на почетокот на неделава по само 2 години поминати во легален брак со долгогодишниот партнер и к...

Најсветкавите усни на Instagram

2016-09-25 09:35:11 - Идивиди
Џоана Адамс е стилист и специјалист за шминка која покрај тоа што работи во своето студио, делата од својата работа ги споделува и на социјалната мрежа Instagram. Таа во шминкањето користи м...

Важно!!!
- Времето на објавување на веста кое е прикажано, е време кога веста е внесена во Novini.mk
- Сите вести на Novini.mk се преземени од други медиуми, и затоа Novini.mk не презема никаква одговорност за точноста на информациите кои се објавуваат.