novini.mk
 

Сите 2 поврзани вести

Шер е секси бабичка, ќе и дадете ли 67 години?

2013-09-02 20:47:05 - Интересно
Шер (67) очигледно има еликсир за да биде вечно млада... Американската музичка ѕвезда на нејзиниот Твитер профил објавила повеќе провокативни фотографии, каде изгледа како да е најмалку двае...

Секси-фотографии на 67-годишната Шер

2013-09-02 15:59:09 - Телеграф
Секси-фотографии на 67-годишната ШерПо пауза од цели 12 години, поп-пејачката се враќа на музичката сцена со најновиот албум насловен „Closer to The Truth“Поп-иконата Шер на својот профил на...

Важно!!!
- Времето на објавување на веста кое е прикажано, е време кога веста е внесена во Novini.mk
- Сите вести на Novini.mk се преземени од други медиуми, и затоа Novini.mk не презема никаква одговорност за точноста на информациите кои се објавуваат.