novini.mk
 

Сите 2 поврзани вести

ВИДЕО: Вежби со кои за само 6 недели ќе дојдете до совршени стомачни

2013-06-21 19:47:05 - Сител
Вежбите на Jillian Michaels, ќе ви одземат по половина час секој ден, а за нив не ви е потребна дополнителна опрема. Jullian која е тренер на познатите ѕвезди вели дека со помош на ови вежби...

ВИДЕО: Идеални стомачни мускули за само 6 недели!

2013-06-21 19:19:35 - ЗаСе
Вежбите на Jillian Michaels, ќе ви одземат по половина час секој ден, а за нив не ви е потребна дополнителна опрема. Jullian која е тренер на познатите ѕвезди вели дека со помош на ови вежби...

Важно!!!
- Времето на објавување на веста кое е прикажано, е време кога веста е внесена во Novini.mk
- Сите вести на Novini.mk се преземени од други медиуми, и затоа Novini.mk не презема никаква одговорност за точноста на информациите кои се објавуваат.