novini.mk
 

Сите 3 поврзани вести

СМС-пораки за Божиќ

2014-01-07 11:45:29 - Телеграф
СМС-пораки за БожиќАко го честитате празникот со порака, изберете ја најубавата за вашите драги луѓеИспратете некоја од убавите СМС-божиќни пораки и развеселете ги своите блиски…„Денеска про...

Христос се роди! Честит Божиќ!

2014-01-07 00:36:26 - Канал5
На првиот ден на Божиќ во сите храмови на МПЦ се одржуват божиќни литургии.Централното одбележување е во Соборниот храм „Свети Климент Охридски“ во Скопје, каде што по повод Божиќ г.г. Стефа...

Христос се роди - денеска е Божиќ најголемиот христијански празник (видео)

2014-01-07 00:19:13 - Доктори
Празнично прославувањеПразнувањето им дава значење на случувањата во нашиот живот. Тоа е прилика да му се препуштиме на уживањето со луѓето, со музиката, со движењето на телото, со песната и...

Важно!!!
- Времето на објавување на веста кое е прикажано, е време кога веста е внесена во Novini.mk
- Сите вести на Novini.mk се преземени од други медиуми, и затоа Novini.mk не презема никаква одговорност за точноста на информациите кои се објавуваат.