novini.mk
 

Сите 2 поврзани вести

ВИДЕО: Еве како пијани русинки се обидуваат да си одат дома

2013-08-26 15:05:45 - Сител
26. август 2013 - 13:06Ќерката на премиерот, Стефани, направила разголени фотографии кои се користени како промотивен...26. август 2013 - 9:52 Шеесет и едно годишна жена во Јапонија со шолја...

ВИДЕО: Девојкава знае како се крши кичма

2013-08-25 20:12:57 - Сител
25. август 2013 - 11:33Уметникот Лери Леопард (40) од Тексас е опседнат со изгледот на леопард, а неговото тело е...24. август 2013 - 12:53Педесетгодишната Американка Шеролин Џексон, која се...

Важно!!!
- Времето на објавување на веста кое е прикажано, е време кога веста е внесена во Novini.mk
- Сите вести на Novini.mk се преземени од други медиуми, и затоа Novini.mk не презема никаква одговорност за точноста на информациите кои се објавуваат.