novini.mk
 

Сите 9 поврзани вести

Алексис Ципрас кандидат за претседател на Европската комисија

2013-10-19 21:56:19 - Канал5
Како што јави Радио Атина, одлуката за номинацијата на Ципрас ќе биде официјално потврдена на 4-от Конгрес на Европската левица, што ќе се одржи од 13 до 15 декември во Мадрид.Партијата на е...

Ципрас кандидат за претседател на Европската комисија

2013-10-19 19:22:36 - Нова ТВ
Ципрас кандидат за претседател на Европската комисијаод НОВА | објавено на: 19-10-2013 19:16:53Партијата на европската левица ќе го кандидира лидерот на грчката Коалиција на радикалната леви...

Ципрас во трката за шеф на Европската комисија

2013-10-19 16:30:02 - ТВ Орбис
Раководството на Партијата на европската левица донесе одлука да го кандидира лидерот на грчката Коалиција на радикалната левица (Сириза), Алексис Ципрас за претседател на Европската комисиј...

Ципрас кандидат за претседател на Европската комисија

2013-10-19 15:49:05 - Денешен
Раководството на Партијата на европската левица донесе одлука да го кандидира лидерот на грчката Коалиција на радикалната левица (Сириза), Алексис Ципрас за претседател на Европската комисиј...

Ципрас сака да го замени Баросо

2013-10-19 15:06:56 - еВести
Раководството на Партијата на европската левица донесе одлука да го кандидира лидерот на грчката Коалиција на радикалната левица (Сириза), Алексис Ципрас за претседател на Европската комисиј...

Алексис Ципрас кандидат за претседател на Европската комисија

2013-10-19 14:53:26 - Бриф
Раководството на Партијата на европската левица донесе одлука да го кандидира лидерот на грчката Коалиција на радикалната левица (Сириза), Алексис Ципрас за претседател на Европската комисиј...

Лидерот на Сириза кандидат за претседател на ЕК

2013-10-19 14:35:30 - Курир
Раководството на Партијата на европската левица донесе одлука да го кандидира лидерот на грчката Коалиција на радикалната левица (Сириза), Алексис Ципрас за претседател на Европската комисиј...

Алексис Ципрас кандидат за претседател на Европската комисија

2013-10-19 14:35:30 - Телеграф
Алексис Ципрас кандидат за претседател на Европската комисијаГрчкиот харизматичен политичар ќе стане кандидат на 40-тина партии со социјалистичка, комунистичка и еколошка ориентација од Евро...

Ципрас кандидат за местото на Баросо?!

2013-10-19 14:09:07 - Либертас
Раководството Европската левица, според Радио Атина, донело одлука да го кандидира лидерот на грчката Коалиција на радикалната левица (Сириза), Алексис Ципрас за претседател на Европската ко...

Важно!!!
- Времето на објавување на веста кое е прикажано, е време кога веста е внесена во Novini.mk
- Сите вести на Novini.mk се преземени од други медиуми, и затоа Novini.mk не презема никаква одговорност за точноста на информациите кои се објавуваат.